Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2013 15:30 - Мъжете тормозели жертвата от дълго време...
Автор: pin777 Категория: Политика   
Прочетен: 2106 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 



Защо при всяко такова действие /ще дам реални примери по-надолу/  от страна небезизвестния на всички етнос не се събира група Българи и не раздава справедливост ?!
Защо се разрешава от страна на органите на реда в лицето на МВР да има събиране на групи от преждеспоменатите примати скандиращи лозунги за саморазправа с Българското население. Да не споменавам цитати, всички знаем, че са в прав текст заплахи за живота на Български граждани, които според закона /действащия или НЕдействащ/  на РБ са наказуеми ?!

Мислите ли г-да, другари  /  или както искате да бъдете назовавани / управляващи, че тази сган с нещо е по-начетена, по-умна,интелигентна и може да бъде оставяна да взема закона в собствени ръце ?!


" Полицията задържа трима мъже за убийство на старец в плевенско село Славовица, съобщиха от полицията в Плевен. 87-годишният старец е бил открит в една от стаите на къщата си от служител на социален патронаж на 14 март.

При аутопсията е установено, че смъртта е настъпила от масивна гръдна травма в нощта на 13 март срещу 14 март.

При разследването е станало ясно, че В.Т., 25-годишен, и М.И., 26-годишен, са нанесли побой с множество тежки травми и са ограбили 87-годишния мъж. Извършителите нанесли удари с бухалка и рязали с нож жертвата си. Отнели около 200 лева.

В хода на разследването се изяснило, че възрастният човек е имал стара вражда с убийците. Преди години имало подадена жалба от стареца. Впоследствие отношенията се изгладили, двете страни по спора оттеглили жалбите си и досъдебното производство било прекратено.

В разплитането на случая се установило, че за продължителен период от време до нощта на престъплението младите мъже, заедно с трети - И.Д., 32-годишен, са осъществявали тормоз над стареца, включително и в деня на убийството. Те го заплашвали, ритали и замеряли с камъни.

При извършените претърсвания в домовете на извършителите в село Славовица и в стопански обекти към тях, са намерени и иззети предмети, относими към извършеното престъпление – нож, бухалка с кръв и други вещи от дома на убития.

От дома на И.Д. са иззети патрони 7,62 мм за автомат "Калашников" - 12 калибър, ловни патрони и 17 стръка суха тревиста маса, с дължина около 2 метра, която при последващ наркотест е реагирала на марихуана. И тримата са направили пълни самопризнания и са дали показания пред съдия от Окръжен съд - Плевен. Взети са им мерки за неотклонение "задържане под стража" от Плевенския окръжен съд."

източник: www.dnes.bg

Задържан е крадецът, който нападна възрастен мъж и обра жилището му в Свищов, съобщават от Областната дирекция на МВР. Това е 26-годишен криминално проявен мъж от ромски произход, който се познавал с дядото. 79-годишният старец страдал от тежка форма на склероза. В момента той е настанен в болницата с разкъсно-контузни рани по главата, без опасност за живота, след като в петък вечерта бил нападнат и пребит в дома си от младия мъж. След разпит в полицията крадецът признал, че отишъл в жилището на дядото, тъй като знаел, че си бил взел пенсията. ...

източник: www.bulfax.com

Има безброй статии , а още повече сигурно непубликувани...за терора от страна на циганския етнос..



 




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. iliada - Нещо не се прави както трябва и то ...
19.03.2013 19:26
Нещо не се прави както трябва и то отдавна.........
цитирай
2. pin777 - Не, напротив, всичко си правят както трябва
19.03.2013 21:00
управляващите до сега. Ама за тях си. Ноо все пак има и Българско население.
До сега беше на стария принцип - Разделяй /на партии / и владей !
А на следващите избори да ги видим всички маскари !
Коя партия ще изберат хората ?! Оставиха ли им избор ? ...
Ще стане еднаа...
ДА видим. Дали изобщо ще дочакаме избори , както се е почнало..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pin777
Категория: Други
Прочетен: 428205
Постинги: 235
Коментари: 469
Гласове: 1371
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031