Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 08:03 - Почина Майкъл Джексън.
Автор: pin777 Категория: Новини   
Прочетен: 18997 Коментари: 40 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Болница в Лос Анджелис 14,26 ч. местно време (21,26 ч. по Гринуич).

Когато парамедиците се отзовали на повикване от дома му, Майкъл Джексън вече не дишал и нямал пулс


"Кралят на попа" Майкъл Джaксън е починал в болница в Лос Анджелис, съобщи Асошиейтед прес. Лекарите потвърдиха кончината му, която е настъпила в 14,26 ч. местно време (21,26 ч. по Гринуич).

Причината за смъртта на 50-годишния Джaксън не е известна, но ще бъде извършена аутопсия.

Джако не е дишал и не е имал пулс,

когато медиците от пожарната команда на Лос Анджелис се отзовали на повикване от дома му около 12,30 ч. местно време.
още по темата
 

Парамедиците неуспешно се опитали да го реанимират и го откарали в болницата на Калифорнийския университет.

Стотици се събраха пред болницата, след като новината се разчу. Входът на спешното отделение на UCLA Medical Center, намиращ се близо до имението, което Майкъл Джaксън беше наел, бе блокиран от полицията.

Си Ен Ен излъчи кадри, показващи пренасянето на тялото с хеликоптер на шерифската служба до моргата, където ще бъде извършена аутопсия и химически анализ.

На 13 юли предстоеше Джaксън да започне поредица концерти в Лондон,

които да продължат до март 2010 г. Билетите за тях лондонски концерта бяха разпродадени за часове след пускането им в продажба.

През последните два месеца той репетираше в дома си в околностите на Ел Ей за голямото завръщане.

"Кралят на попа" излиза на сцената още като дете - в групата "Дъ Джaксън файв" преди повече от 40 години.

Той живееше практически като отшелник, откакто съдът го оправда през 2005 г. по обвиненията в сексуален тормоз на деца.

През последните години имаше съмнения за здравето му, но организаторите на лондонското шоу от AEG Live заявиха през март, че Джaксън е преминал успешно над четири часов медицински преглед.

Майкъл Джексън (MichaelJackson.com) е роден на 29 август 1958 г в Гари, Индиана, като седмото от девет деца. Петте сина - Джеки, Тито, Джермейн, Марлон и Майкъл - за първи път изнасят представление заедно на шоу за млади таланти, когато Майкъл е на 6. Тръгват си с първа награда.

Групата става известна като "Петорката на Джаксън", а след подписването на договор с "Мотаун" в края на 60-те години се преименува на "Дъ Джаксън файв".

Дискографията на Майкъл включва девет солови албума между 1972 и 2001, първият от които е "Got to be there". Първият му албум като пълнолетен излиза през 1979 под заглавие"Off the wall" с продуцент Куинси Джоунс. Последният му албум, "Invincible", датира от 2001 г.

В историята Джаксън остава с "Трилър",

който се появи през 1982 г. - албум, изпратил седем сингъла в челната десетка. Продава се в 21 млн. копия в САЩ и поне 27 млн. по света.

През следващата година "кралят на попа показва типичния си танц "лунна походка", докато изпълнява "Били Джийн".

Продадените приживе негови албуми са около 750 млн., които, прибавени към 13-те награди "Грами", които е получил, го правят един от най-успешните шоумени на всички времена.

През 1993 г. Джаксън е обвинен в сексуално посегателство срещу 13-годишно момче и полицията претърсва ранчото му "Невърленд" в Калифорния.

През същата година Джаксън обяви, че се е пристрастил към болкоуспокоителни и рязко отказа световно турне за промоция на албума си "Dangerous".

През 1994 г. постига извънсъдебно споразумение със семейството на момчето, на което е обвинен, че е посегнал. По-късно беше съобщено, че сумата е възлизала на 23 млн. долара.

През 1994 г, Джаксън се омъжи за единственото дете на Елвис Пресли,

Лиза-Мари Пресли. Бракът завърши с развод през 1996 г. Същата година Джаксън се омъжи за Деби Роуи, от която имаше две деца, преди да се разделят през 1999 г. Двойката никога не е живяла заедно.

Джаксън има три деца - Принс Майкъл I Джаксън, Парис Майкъл Катрин и Принс Бланкет Майкъл II, известен с кратката си публична поява, когато баща му го държа над парапета на хотелски балкон, с което предизвика множество критики.

През 2003 г беше излъчен документалния филм "Живот с Майкъл Джаксън", който твърдеше, че Джаксън все още спи с млади момчета и е имал третото си дете от майка-заместничка. Джаксън излъчи собственото си опровержение.

През 2005 г. той беше съден за посегателство над 13-годишно момче,

извършено през 2003 г, както и за заговор да пристрасти момчето. Певецът можеше да получи до 20 години в затвора, ако беше осъден.

Четиримесечният процес приключи през юни 2005 г, като той беше оправдан по всички обвинения. Джаксън прекарваше времето си в Бахрейн, Ирландия и Франция след края на делото.

След няколко фалшиви завръщания, Джаксън и AEG Live обявиха, че той ще изпълни 50 концерта на лондонската O2 Арена. Концертите трябваше да започнат на 13 юли.

Според говорител на семейството, всички от фамилията Джаксън са покрусени от неочакваната смърт на звездата. Продуцентът и аранжьор Куинси Джоунс (QuincyJonesMusic.com) заяви, че е "съсипан" от новината за смъртта на "ненадминатия шоумен".

Близкият приятел на Джаксън Ури Гелер, телевизионен парапсихолог, също заяви, че е "покъртен" от новината за смъртта на поп-звездата и призна, че все още се надява да не е истина. Моля се душата му да е там горе сега, заяви той пред Би Би Си.

Той обяви, че е "шокиран" и подчерта, че Джаксън се е упражнявал за шоуто си в Лондон следващия месец, внимавал е какво яде и е "бил в добра форма".

"Той привличаше цялото внимание върху себе си. Беше трудно да го харесваш и трудно да не го харесваш. Ние няма да видим втори като него", заяви популярният водещ Лари Кинг.

Лиза-Мари Пресли, която бе омъжена за Джаксън в средата на 90-те, каза в специално изявление: "Толкова съм натъжена и объркана с всяка възможна емоция. Сърцето ми е разбито за неговите деца, които бяха всичко за него и за семейството му. Това е такава огромна загуба на толкова много нива, че думите не са достатъчни".

"Сърцето ми е изпълнено с тъга по повод ужасната загуба на истинския ми приятел Майкъл. Той беше изключителен приятел, артист и личност с принос към света.

Присъединявам се към семейството му и неговите фенове в почитането на неговия изключителен живот и скърбя за преждевременната му загуба", каза актрисата Брук Шийлдс.

"Рядко светът е получавал подарък с артистичния размах, талант и визия като Майкъл Джаксън. Той беше истинска музикална икона, чийто разпознаваем глас, иновативни танцови стъпки, смайваща музикална многостранност и абсолютна звездна сила го преведоха от детството до широките акламации на света.

13-кратен носител на "Грами", кариерата на Майкъл надхвърля музикалните и културни жанрове и неговия принос завинаги ще го пази в нашите сърца и спомени", каза Нийл Портноу, президент и главен изпълнителен директор на Звукозаписната академия, която организира наградите "Грами".

Селин Дион нарече Майкъл Джаксън "гения, който никога няма да умре".

"И аз, и синът ми израснахме с неговите песни. Той живееше под постоянно напрежение още от 5-годишната си възраст. Поради огромния натиск и самотата вероятно му е липсвал нужният баланс", коментира в специалното издание на шоуто "Лари Кинг Лайв" канадската певица.

Британският външен министър Дейвид Милибанд и колоездачната звезда Ланс Армстронг споделиха мисли за смъртта му чрез микроблоговете си в Twitter.

"Никой не се е издигал толкова високо и падал толкова ниско. Почивай в мир, Майкъл", гласи постът на Милибнад.

"Ужасни новини за Майкъл Джаксън и Фара Фосет. Моите съболезнования на приятелите, семействата и феновете им", заяви Армстронг.

Губернаторът на щата Калифорния Арнолд Шварценегер публикува изявление, оплакващо загубата на "една от най-влиятелните и знакови фигури в музикалната индустрия".

Шварценегер добави, че има "сериозни въпроси" около личния живот на Джаксън, но подчерта, че той и жена му Мария "се присъединяват към всички калифорнийци, като изразява шокът и тъгата си от неговата смърт".

Майкъл бе от хората, които не се спираха, постигайки съвършенството, а продължаваха нататък, заяви кралицата на диското Дона Съмър.

"Имах милион различни реакции. Мисля за него като младо момче. Майкъл беше винаги прекрасен, но не толкова уверен," заяви Шер.

Приживе тя беше заявила за Джаксън, че го е "гледала как расте", но инцидентът с детето му е непростим и "ако зависи от нея", той "нямаше да има тези деца".

Мадона пък заяви, че "не може да спре да плаче", а "светът е загубил един от великите".

Семейният адвокат на Джаксън Брайън Оксман заяви, че той е вземал много лекарства, които са му били предписани, и сравни случая му със съдбата на Ана-Никол Смит.
                                                                                                                                        vesti.bg



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. pin777 - Ето и кратка биография на твореца
26.06.2009 08:19
Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Joseph Jackson) 29 август 1958г - 25 юни 2009 г. е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на фамилията. Освен него, в семейството му има още три момичета и пет момчета. Баща му, миньор, много рано подтиква децата си да пеят. През 1965 Майкъл и братята му Джаки, Тито и Джърмейн сформират групата "The Jackson 5", a по-късно "The Jacksons". През август 1969 подписват първия си договор и записват песента "I want you back". Успехът е зашеметяващ. През 1971 албумите им са най-купувани в Щатите. От 1971 до 1976 издават не по-малко от 11 албума. През 1979 "The Jacksons" бият всички рекорди с албума си "Triumph". През 1984 издават супер-албума "Victory". На 7 години Майкъл става солист на "Jackson 5". На 11 вече е звезда, а на 20 пее първото си соло.

През 1978 той играе с Даяна Рос във филма "The wizz". Следващата година излиза и първият му соло албум "Off the wall" (16 милиона продадени копия). Майкъл печели награда Грами в категорията "най-добър R&B изпълнител". През декември 1982 излиза албумът "Thriller". Той съдържа хитове като Billie Jean, Beat it, The girl is mine (дует с Пол Маккартни). Това е най-продаваният диск в историята на музиката. Той позволява на Майкъл да спечели 8 награди Грами. Вече се ражда “Джаксън-манията”. През 1985 Майкъл става героят на филма "Капитан Ео" (Captain EO). В края на 1987 Майкъл издава “Bad” с Bad, Liberian girl, Leave me alone, I just can’t stop loving you, Man in the mirror, Smooth criminal, The way you make me feel, Speed demon, Dirty Diana, Another part of me. Същата година организира световно турне “Bad”. През 1988 издава биографичната си книга “Moonwalk”("Лунна стъпка"). През ноември 1991 излиза “Dangerous”. Албумът съдържа: Jam, In the closet, Remember the time, Will you be there, Who is it, Heal the World, Black or White. На 24 февруари 1993 Майкъл получава на 35-тата церемония на Grammy Awards наградата “Жива легенда” пред 1.2 милиарда зрители! През 1995 издава двоен албум - History Begins (селекция от 15-те му най-големи хита) и History Continues с You are not alone, Stranger in Moscow, Earth song, They don’t care about us, Scream, Come together. През февруари 1983 в клипа му Billie Jean, Майкъл зашеметява с известния “moonwalking” - танцова стъпка, невиждана до тогава.

Майкъл създава така наречените “short-films” (мини-филми)- Bad, режисиран от Мартин Скорсезе, трае 18 мин. Liberian girl събира едни от най-добрите актьори: Упи Голдбърг, Джон Траволта, Оливия Нютън-Джон, Розана Аркет, Стивън Спилбърг.... В Remember the time участва Еди Мърфи, а в In the closet - Наоми Кембъл. С Black or White през ноември 1991 Майкъл разкрива на публиката морфинга, специална компютърна техника, благодарение на която лицето на един човек може да се промени до неузнаваемост. В клипа участва Маколи Кълкин, а всичко това струва 25 млн. франка. През 1985 написва заедно с Лайнъл Ричи песента We are the world. Тази песен е изпълнена от повече от 50 известни личности за борбата срещу глада в Африка.

През 1992 той създава фондацията Heal the world, която помага на децата от цял свят. През 1997 издава Blood on the dance floor, който включва ремикси на песните от албума History и 5 нови песни (“Blood on the dance floor”, “Is it scary”, “Ghosts”, “Superfly sister”, “Morphine”). Малко по-късно излиза филмът “Ghosts”, който включва песните “Is it scary” и “Ghosts” като сценарият е написан от Майкъл и Стивън Кинг. Този албум се превръща в най - продаваният ремикс - албум. Последният албум Invincible излиза през октомври 2001 и включва хитове като “You rock my world”, “Cry”("Плачи"), “Butterflies”("Пеперуди"), “Lost Children”. През същата година Майкъл създава песента “What more can I give” - новата му благотворителна акция! Потресен от ужасяващите терористични атаки срещу Америка още на следващия ден той се обажда на някои свои колеги с поканата да се включат в новият му благотворителен сингъл. В този проект участват много именити хора: Марая Кери, Бионсе Ноулс, Анастейша, Селин Дион, Рики Мартин и много други. „В момента най-важното за мен е да видя отново усмивки по лицата на тези хора, които загубиха толкова много....Песента е като молитва, която повтаряш непрекъснато. Трябва ни мир, разбирателство, любов и единство. Бих искал целия свят да запее тази песен заедно с мен!” казва Майкъл седмица по-късно, видимо разтресен от трагедията.

Майкъл има 2 брака. На 26 май 1994, той се жени за Лиса Мари Пресли, дъщерята на Елвис. Две години по-късно те се развеждат (19 януари 1996). На 14 ноември същата година най-изненадващо се жени за медицинската сестра Деби Роу. Развеждат се през октомври 1999. Но тази сватба позволява на Майкъл да стане баща на малкия Принс-Майкъл Джуниър, роден на 13 февруари 1997 и Перис-Майкъл Кетрин, родена на 3 април 1998.

През юни 2005 г. певецът беше признат за напълно невинен по обвинения за злоупотреба с малолетен. След процеса, през септември заминава за Бахрейн (южната част на Персийския залив), където остава до края на 2005 година. В началото на 2006 заминава за Италия. По последни данни работи по новия си албум в студио Лас Вегас.
цитирай
2. rpatel - И аз израстнах с неговите песни. С ...
26.06.2009 09:07
И аз израстнах с неговите песни. С годините започнах да слушам и други певци, но песните му винаги ще ми навяват хубави спомени.
Според това, което четох в други сайтове е поченал от сърдечен удар. Дали е вярно или не, тепърва ще се разбере, но е факт, че светът загуби една от най-ярките си звезди.
Почивай в мир, Майкъл! Поне песните ти винаги ще са с нас!
цитирай
3. анонимен - Манго Джексън
26.06.2009 09:29
Един циганин-педофил по-малко.
цитирай
4. анонимен - KRALIAT NA POPA VINAGI SHTE OSTANE VECHEN!
26.06.2009 09:53
ZA MEN TOI E EDIN OT NAI VELIKITE IZPULNITELI . KATO V TOVA CHISLO MOJEM DA VKLUCHIM I ELVIS PRESLI. IMA MNOGO IZVESTNI PEVCI PO SVETA, NO MICHAEL JACKSON E TOCHNO KRALIAT NA MUZIKATA. EDVA LI SKORO SHTE SE POIAVI DRUG KATO NEGO NA TAZI ZEMIA. BESHE STRAHOTEN I DOBUR CHOVEK, NO TOVA E JIVOTA.
цитирай
5. tili - Бог да го прости!
26.06.2009 10:35
Поредната жертва на това чудовище - шоубизнеса! Ще остане незабравим!
цитирай
6. анонимен - MAIKAL DGEKSAN
26.06.2009 10:42
edna pop ikona si otide.celiq svqt skarbi.nqkolko pokoleniq izrasnaxa s negovite pesni vklu4itelno i az,no kakto se kazva legendite umirat mladi.dalbok poklon pred pametta ti.dano du6ata ti nameri pokoi.
цитирай
7. анонимен - Почивай в мир!
26.06.2009 10:59
СЪРЦЕТО МИ СЕ КЪСА!
цитирай
8. pin777 - Това е поредния пример и краен резултат
26.06.2009 11:05
как 'света изяжда' човешкия гений. Спекулираха, печелиха, рекламираха,хулиха,обиждаха, наричаха го как ли не. Има велики личности на, които историята позволява да 'поднесат' частица от светлината носена в техните сърца. А лошото за тях е, че за да я дадат трябва да изгорят в човешките страсти и чувства мерзки...
цитирай
9. анонимен - почивай в мир!
26.06.2009 12:34
за мен той беше краля на попмузиката,всяко негово парче ставаше хит,ще остане запомнен доста дълго-време в историята,израстнала съм с песните му,неповторим просто......много съжалявам наистина си отиде млад....
цитирай
10. анонимен - Отиде си поредният неразбран гений
26.06.2009 12:41
Много жалко и много тъжно.Никога няма да се роди втори Майкъл Джаксън.Такъв талант на певец, актьор и танцьор може да гледаме пак, само в клиповете му.
Поклон
цитирай
11. анонимен - michaela
26.06.2009 13:19
Надявах се, да не е истина ужасната, шокираща новина за смъртта на Майкъл Джексън, но уви е вярно. Поклон пред паметта му, Той е най-великия артист и певец за всички времена. Много е жестоко да си отидеш на 50 години от този свят, но за него това не беше добро място през последните години, дано там горе е на по-добро място. Ние не го заслужавахме..... Обичаме те Майкъл....... Ще останеш завинаги в нашите сърца ..........
цитирай
12. анонимен - skarbia za unicalniat dzako
26.06.2009 13:46
kogato si zvezda, ostavash zavinagi zvezden...liberta
цитирай
13. анонимен - Празно
26.06.2009 13:48
анонимен написа:
Един циганин-педофил по-малко.

Абе защо тука ми се вижда бяло петно.Има ли коментар,няма ли????
Май ни човек ни душа има?
цитирай
14. анонимен - Тъжно е!!!!!!!!!!!!
26.06.2009 14:19
Децата ми и аз сме влюбени в песните на Майкъл!Той остава КЛАСИКА!
цитирай
15. анонимен - :((((((
26.06.2009 15:51
за пореден път се питам защо всички велики хора бог си ги прибира толкова рано
цитирай
16. анонимен - Господ да даде мир на душата му
26.06.2009 16:10
Господ да даде мир на душата му
цитирай
17. анонимен - Почивай в мир Майкъл !
26.06.2009 23:46
Невероятен артист, направил ниша за всички от 81/82 година насам, превърнал концертите на живо в спектакъл, клиповете в бизнес ...... Няма да има скоро такъв талант, който да обърне представата за музиката така, както го направи той . Ще има много добри, дори ненадминати артисти,но няма да има втори Майкъл Джексън !
Поклон ....
цитирай
18. анонимен - сьвьршен
27.06.2009 06:08
"втория Христос",колко дьлжим на него,а не можахме да го опазим...световно богатство!
цитирай
19. alison - Не знам дали ,защото много ми напомня за историята с Елвис..
27.06.2009 13:31
...но имам смътно и неутолимо желание да вярвам ,че това е един трик.
Че тая смърт е смърт за медиите и изобщо за всички ,които го тормозеха...
Че той се е съхранил ,за да изчезне за целия свят ,като" Майкъл" и да заживее някъде ,абсолютно инкогнито...за да доживее края на дните си ,като нормален жив човек..
Иска ми се да е така!Така ,обаче са мислели и за Елвис Престли неговите фенове.
Намирам дори аргументи!
Трябваше да се завърне на сцената---А дали щеше да успее да бъде същия идол;дали щеше да успее да достигне върховата си форма ,отпреди всичките съдебни и други истории,които навярно напълно са го съсипали!?
А защо беше важно отново да се завърне!?Говореше се ,че е съсипан финансово...Може би всички "кърлежи" ,които го смучеха,вече неистово бяхя огладнели и пак трябваше да го хвърлят на арената!?
А имаше ли той сили ,за да издържи!?
Иска ми се да им е избягъл!
Иска ми се да е успял да се оттърве ,чрез една мнима смърт!
цитирай
20. анонимен - alison
28.06.2009 10:00
звучи много хубаво, но не е истина за съжаление. Майкъл нямаше да избяга от нас- неговите фенове- на пресконференцията от 5 март той каза- обичам ви, наистина ви обичам, трябва да знаете това... Тогава за миг докато гогледах, осъзнах , че това не е някво клише- човека наистина през целия си живот обичаше нас-нямаше какво друго. Никой друг не го разбра. Това е чудовищно! Нека да почива в мир, далеч от този подъл, алчен , грозен свят, който той не успя да промени. Но се опита...
цитирай
21. alison - Този артист имаше нечовешка власт
29.06.2009 01:58
Той можеше да поведе тълпата и то (!) , няколко поколения на бунт срещу безумното унищожаване природата на Земята.
Всъщност,сега като се замисля ,може би,за първи път си отворих очите за това , когато видях клипа с опожарената джунгла...
Дали Майкъл разбираше , че чрез неговите песни обикновенните хора вдигнаха очи и видяха света ,извън своя малък дом и град!
Видяха ,че пустините настъпват към зелените поля;ледът по полюсите се топи , кораловите острови бавно потъват в океана...и озоновата дупка расте...
Пречеше ли Майкъл на гигантските монополи ,оплели Земята в своите химически и биологически упражнения!?
-----
Беше отстранен перфектно .В последните години непрекъснато беше компрометиран , съден ...заклеймяван...А каква беше истината за него!?
----
Времето е като река.
Отмива тинята ...
Открива истината.
Най-ценните камъчета са най-тежки и са на дъното.
цитирай
22. анонимен - поклон пред най-великия!!!
29.06.2009 04:32
Майкъл е най-най-най- великия от великите в шоубизнеса за всички времена и съм сигурен, че нито днес нито утре, нито дори след 100 години някой ще успее дори да се доближи до него. Никой не е в състояние да бъде толкова велик иноватор, музикант и шоумен в днешно време. Всички след него са си мечтаели и ще продължават да мечтаят да достигнат неговата слава. Той е бил и остава върховния еталон. Такава любов от феновете не само на поп музиката, просто е нечувана. Извънземен изпълнител...Жалко, че си отиде сега, когато беше пред прага отново да преобърне шоубизнеса с краката нагоре. Никой не може да ни убеди, че това е случайност... НИКОЙ!
Такъв талант се ражда мноооого мноооого рядко. ВЕЛИК!!! ЩЕ ЖИВЕЕ ВЕЧНО... ОБИЧАМЕ ТЕ МАЙКЪЛ !!!!!!! ПОКЛОН....!!!!!!!!
цитирай
23. анонимен - пак съм аз.....
29.06.2009 04:43
...и много ми хареса това - "ВТОРИЯ ХРИСТОС"
Това е абсолютната истина...

И искам да спомена, че никога не съм бил фанатизиран фен на Майкъл, тъй като в ежедневието си слушам доста по-различни стилове музика, но просто великия си е велик, а най-великия се казва Майкъл Джексън. Винаги когато съм слушал негови парчета, особено по радиото докато шофирам, ми се е вдигало настроението до такава степен че съм се чудел, това аз ли съм... не съм ли.... Музиката и качествата на този артист носят извънземен заряд дори и в днешно време...
ПОКЛОН !!!!!!
цитирай
24. анонимен - изгубихме най-големия завинаги
29.06.2009 04:57
Целия свят плаче за теб Майкъл. Светът без твоето извънземно за времето си, та дори и днес творчество, би бил съвсем различен. Сега има много, които се опитват, но ти показа на всички как се прави. Всички те използваха, защото беше тотално добър и чист човек, а накрая решиха да те съсипят бавно... най-близките ти хора.... Така е в днешния свят добрите са слаби, а слабите са обречени. Но гения остава....
ПОЧИВАЙ В МИР!!! ГОСПОД НЯМА КАКВО ДА ТИ ПРОЩАВА.... Ти даде предостатъчно на този свят.
цитирай
25. анонимен - Скръбна вест за Джако
29.06.2009 12:34
много ми е тъжно ;(
цитирай
26. анонимен - po4ivaj w katrana
29.06.2009 15:15
Misho, da ne zabravish da si vzemesh kolekciat s nosleta. 4e sveti Petyr moe te uredi w kazna s decata ako mu hares nekoe po- aka nosle
цитирай
27. анонимен - За умрелите или хубаво или нищо!
29.06.2009 15:54
Не плюите един човек,който всички сте слушали как пее и сте се възхищавали.
цитирай
28. анонимен - emi vreme bese da si po4ine
30.06.2009 02:28
to ni bel ni crn negr i oste pipal deca po intimnostite-emi trea si po4ivka. sa go 4eka katrano za site zolumi de e nadiplil. ame 4e beshe pevec-bese ama i drogator-pedofil beshe.
ta zatwa po4iwaj w katrana na spokoistwie i se nadiavaja sv Petyr da ti pusne edin den debeliat, opuhlen zadnik Kuzow da se pipate i da ridaeta po homoseksualnomu. Kuzow ste ti pusne da mu pipas pikaloto i da mu rovis w akaloto.
цитирай
29. анонимен - Майкъл - детето, което никога няма да порасне
30.06.2009 11:28
Не знам защо, но след смъртта му, аз започнах да го чувствам много близък - все едно съм се докоснала до душата му - знам, звучи налудничаво.
Имам чувството, че го разбирам по-добре от всички останали - защото неговата душа си остана невинна и чиста като детска душа. Всичките тези нелепи обвинения и лъжи го съсипаха, просто защото той вярваше, че светът може да бъде едно по-добро място, защото беше една крехка и лесно ранима личност и душа, която имаше нужда от подкрепа, любов, одобрение.
Не знам дали сте забелязали, но в почти всички негови клипове и песни има тъга!
цитирай
30. анонимен - PO RED......VASILISQNISGERMANIQ
01.07.2009 13:55
ZA STALIN....HORATA NAVREMETO SA PLAKALI POVECHE...
SLEDVASCHTIQT LILI IVANOVA...
цитирай
31. анонимен - za Michael Jackson
01.07.2009 17:33
Izrastnah s pesnite na Michael, ve4e sam na 34 i prodaljavam da go obi4am i 6te go obi4am vinagi....ne6to v men umrja zavinagi,njama da sam sa6tata....ah Michael , ne moga da povjarvam 4e .....oh,ne moga da izreka onezi dumi....znaja 4e ti si jiv...OBI4AM TE MICHAEL
цитирай
32. анонимен - майкъл+обвинение+кузов
02.07.2009 13:25
Аз не съм върл фен на Майкъл, но съм сигурен, че той не е педофил. Дано хората и Бог простят на Джон и майка му, за обвинението в педофилия.
ДЪЛБОК ПКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН.

П.П.
Ако е казано нещо лошо за друг известен човек, било то политик, никога не е сигурно, дали е истина или долна лъжа.
В това число мисля, че има депутати, бели, мъже обвинени несправедливо в педофилия заради политически, етнически, сексуални, и други причини
цитирай
33. pin777 - Утре
06.07.2009 14:40
ще бъде погребението на Майкъл...
цитирай
34. анонимен - майкъл
07.07.2009 13:23
Много е страшно това което се случи. Просто е непоправимо, тъй като няма да се роди втори Майкъл. Той беше явление. Гледала съм клипове с репетициите му - невъобразим труд и дисциплина! Много му дойдоха всички простотии, които му спретнаха, плюс умората и самотата... БОГ ДА ГО ПРОСТИ, ПОЧИВАЙ В МИР, ПОКОЛЕНИЯ ЩЕ ТЕ ПОМНЯТ!
цитирай
35. анонимен - ПОЧИВАЙ В МИР МАЙКЪЛ !!
07.07.2009 23:05
ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ПОМНИМ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ... Целия свят плаче за теб Майкъл. Светът без твоето извънземно за времето си, та дори и днес творчество, би бил съвсем различен. Сега има много, които се опитват, но ти показа на всички как се прави. Всички те използваха, защото беше тотално добър и чист човек, а накрая решиха да те съсипят бавно... най-близките ти хора.... Така е в днешния свят добрите са слаби, а слабите са обречени. Но гения остава....
ПОЧИВАЙ В МИР!!! ГОСПОД НЯМА КАКВО ДА ТИ ПРОЩАВА.... Ти даде предостатъчно на този свят.
цитирай
36. анонимен - НЕ МИ ДРЕМЕ НА ....
09.07.2009 23:59
НЕ МИ ДРЕМЕ НА ДЯДОВИЯ Х. Й ЗА ЦЪРВУЛА-НАРКОМАН МАЧКЪН ЧЕСЪН!АЙДЕ ВИ СЪС ЗДРАВЕ МАЛОУМНИЦИ,ЕДИН ЧЕРЕН БОКЛУК ПО-МАЛКО!ДУХАЙТЕ ГО ЯКО...ЕВРЕЙСКИТЕ ПРОДУЦЕНТИ ТЕПЪРВА ЩЕ СВЛИЧАТ КИНТИ ОТ ШИБАНЯЦИ КАТО ВАС!!!
цитирай
37. анонимен - ЕДИНСТВЕННИЯ ГЕНИЙ В МУЗИКАТА
10.07.2009 23:11
казват,че феномените се раждат веднъж на 100 години, феномен беше БРУС ЛИЙ в бойните изкуства- а в музиката това е МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН. НАЙ -ВЕЛИКИЯ ПЕВЕЦ, ТАНЦЬОР ,ШОУМЕН ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.НЕВЕРОЯТЕН ,УНИКАЛЕН, СВЕТОВЕН... ТОЙ ДАДЕ ТОЛКОВА МНОГО НА СВЕТА И НА ХОРАТА , НО ЧОВЕШКАТА ЗЛОБА НЯМА КРАЙ И ГО ОБВИНЯВАХА В НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОСТОТИЙ- АЗ ВИНАГИ СЪМ ВЯРВАЛА САМО НА ТОВА КОЕТО КАЗВА ТОЙ... НО И ТОВА Е СИГУРНО , ТОЙ ЗАВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НА МУЗИКАТА И В СЪРЦАТА НА МИЛИОНИ ПО СВЕТА.ПОКЛОН ПРЕД ТАЛАНТА ТИ И ГОЛЯМОТО ТИ СЪРЦЕ КРАЛЮ НА МУЗИКАТА И ПОЧИВАЙ В МИР
цитирай
38. анонимен - sbogom michael
14.07.2009 16:20
a na teq deto te obijdat te prosto ti zavijdat, za6oto nikoga v jivotasi nqma da badat kato teb,te 6esi ostanat v edna qma bez izhod,za6o sa anonimni za6oto sa strahlivzi i 6e ostanat takiva. neka zastanat pred sveta i kajat tezi obidi pred vsi4ki s visoko vdignata glava.te te mrazqt no milqrd te obi4at.
цитирай
39. анонимен - The God Of Music.The King Of Dance.The Emperor Of Smile
20.09.2009 23:09
Майкъл беше на последно място най-великият певец в историята на музиката.На първо място той беше наи-добрият човек на ЗЕмята.Не го казвам просто защото го обичам,а защото това е истината.Никога повече няма да се намри човек,който да даде за благотворителност почти половин милиард долара,който да плаща образованието на над 10 хил. бедни дечица в Америка,който да прави хората щастливи и така ревностно да се бори за доброто,за живота,за природата,за Земята.След това той беше неповторим изпълните,с нечувания си глас,той покори света,с невижданата си красота,лени всяко едно женско сърце,с неподражаемите танци завладя всичко.От малкото чернокожо момченце,което баща му е блъскал в стените и е бил с часове,той се превърна пред очите ни в най-великият изпълнител и шоумен.Стана крал,но не само на попа,стана крал на музиката изобщо,стана императора на танца.Никога повече няма да се роди човек,който да може сам да събере милиони хора на едно място само за една песен,само за един танц.Няма да има друг човек,който да може с текстовете на песните си,да променя човешкия живот.Няма да има друг,който да предизвиква истерии,припадъци и сълзи от жени,деца и бащи само с появявянето си на сцената.Няма да има друг,който само като се усмихне и да стопля сърцата на милиони,който да обича до болка феновете и децата,който да се раздава за тях.Светът загуби най-красивото си цвете,най-нежния си ангел,най-добрия си човек,най-великия си крал.Той дойде,за да покори света,за да покаже,че макар и късно справедливостта и доброто печелят.Ние не го заслужавахме с нищо,но Бог го прати при нас,за да ни покаже защо и как трябва да се живее.Той прости на всички,затова че съсипаха живота му,затова че се възползваха от добротата и състраданието му.Те го унищожиха,с това негово чувсто и качество,което беше наи-силно в него,което го изграждаше-любовта към децата,това толкожа чисто,силно и искрено чувство,което никой не беше способен да разбере.Не повярвахме на думите му,но сега поне знаем истината,която той искаше да ни каже..Той беше велик.Но кога го осъзнахме сега,когато е прекалено късно..Но великите хора никога не си отиват,той прекалено мн обичаше феновете си,за да ги остави.Където да е,знам,че е на мн по-добро място,където никой повече не може да го нарани и сега е щастлив,усмихнат и обичан..Винаги ще е с нас,стига да го допуснем в сърцата си.Ще е жив,докато е жив и последният човек,който споменава името му..
ОБИЧАМ ТЕ,МАЙКЪЛ.НАИСТИНА ВЯРВАМ,ЧЕ СЕГА СИ С БОГ И ТОЙ ТЕ ЗАКРИЛЯ.СЕГА СИ В РАЯ,КЪДЕТО СИ ИМАЛ ЗАПАЗЕНО МЯСТО ОТ САМОТО НАЧАЛО.ПРОСТИ НИ ЗА ВСЯКА ЕДНА РАНА И БОЛКА,КОЯТО ТИ ПРИЧИНИХМЕ..
НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ ЗАБРАВЕН,ЗАЩОТО ТИ СИ ВСИЧКО..ОБИЧАМ ТЕ И ЩЕ МИ ЛИПСBАШ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЪХ..ПОКЛОН ПРЕД КРАЛЯ НА МУЗИКАТА.. !!
цитирай
40. анонимен - tozi chovek e nai-dobria. vse pak ...
16.12.2009 15:11
tozi chovek e nai-dobria.vse pak toi e kralia na pop muzikata.
i love you maikal.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pin777
Категория: Други
Прочетен: 429908
Постинги: 235
Коментари: 469
Гласове: 1371
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930