Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2012 22:33 - Сега ще ви кажа истината за циганите и мангалите и..
Автор: pin777 Категория: Други   
Прочетен: 1503 Коментари: 1 Гласове:
0



 


както там искат да ги наричат. Аз им казвам цигани както ги наричат и до сега в повечето нормални европейски държави. Естествено каквато не е нашата. 
Мангала си е едно първично животно , което в 99 % от случайте не прилича на човек по действията си. Повече прилича на комбинация от лешояд,тревопасно,тасманински дявол и някакво мигриращо животно търсещо земи за изхранване и оглозгване на всичко що му е на пътя с цел изхранване на непрестанно роящата му се челяд щях да напиша, но по-подходящо е наследници. 
Значи тоя етнос както го наричат , то не е етнос , то си е зараза за всички народи се множи с една единствена цел - да ланголиерства / справка Стивън Кинг / изяждайки и "усвоявайки" ако има един начин и пръстта от земята само да е доволно , сито и пресито. То и многото му челяд. 
Значи, да отворим една Голяма скоба. Това са си най-вече нашите мангусти. Дейсващи на воля ,без закон и с протекцията на вече хиляди дружества за защита на мангунстите по нашите земи. От какво толкова ги защитяват и защо държавата в лицето на управляващите вече десетки години спи и тихичко се възползва от гласчетата им на изборите. И тайничко и не толкова тайничко вземайки от хляба под формата на данъци и какво ли не още  всеки трудещ се нормален човек дава на мангала да се размножава. И после какво ? За благодарност какво ?  Изсират се на метеното както има една дума. 
И не са единични случаите в ,които съм го виждал това. Защо ли ? Защо великата Франция не се справи с човекоподобните а ни ги връща ? Защото на това сбъркано нещо циганина му трябва ред и строгост. Как в една Испания не могат да гъкнат и си гледат задълженията и работят а в България се подиграват с Българските светини ? Отговорите вече са ясни на всички - силна държавна политика и никакви компромиси спрямо тях. Никакви отстъпки на всички онези застъпници за правата и свободите им ! 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. hrodopski - Циганите
23.10.2012 19:20
Прав сте, циганите са една паплач от хора, която знае единствено да краде и проси. Те са превърнали продаването на гласовете си в печеливш бизнес, носещ им облаги - безплатен ток, вода и получаване на социални помощи. Специализирали се върху тормоз и ограбване на беззащитни възрастни хора.За тях законите не важат. А управляващите спят и сънуват нови изборни победи. Докога ще ги носем върху гърба си, докога ще паразитират върху нашия труд....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pin777
Категория: Други
Прочетен: 428218
Постинги: 235
Коментари: 469
Гласове: 1371
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031