Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2012 19:57 - Ваксина = измама с цел голяма печалба ...
Автор: pin777 Категория: Други   
Прочетен: 1472 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 07.08.2012 20:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 на гърба на децата ви...



Секретни официални записи, датиращи от преди 30 години до наши дни, показват как държавни експерти на Обединеното кралство укриват рискове от ваксини, за да продават повече ваксини и да вредят на децата ви

 

Един изключителен нов доклад, публикуван от смел лекар, който е и разследващ медицински изследовател, разкрива скандална информация, свързана със секретни официални записи от 30 години насам, касаещи заседания на държавни комисии по ваксините на Обединеното кралство и на членовете в тези комисии, приемани за независими медицински “експерти”, при все че са известни техните връзки с фармацевтичната индустрия.

 

Ако искате да разберете кой е отговорен за състоянието на детето ви, което е следствие на неблагоприятна реакция от ваксина, то това е докладът, който трябва да прочетете.

 

Това, което трябва да се запитате, е как, ако хората в тези комисии са честни и почтени и действат в защита на най-добрите интереси на британските деца, това нещо продължава от най-малко 30 години?

 

Това е нещо, което всички винаги са знаели, но никога преди това не е можело да се докаже.

 

Предайте тази информация на други хора, така че и те да разберат какво става в държавните комисии по здравеопазване зад заключените врати.

 

Следващото е цитат от резюмето и доклада на автора:

 

Умишленото укриване на информация от родителите с единствената цел те да спазват “официалния” ваксинационен календар би могло да се смята за форма на етично престъпление или погрешно поведение. Официалните документи, получени от Министерството на здравеопазването (DH) и Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) на Обединеното кралство разкриват, че британските здравни власти са участвали в такава практика през последните 30 годни очевидно с единствената цел да запазят националната програма по ваксиниране.”

 

Докладът от 45 страници с подробни доказателства може да се свали оттук: The vaccination policy and the Code of Practice of the Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI): are they at odds?(Политиката на ваксиниране и Правилникът за дейността на Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI): в разрез ли са?).

Автор на доклада е Лучия Томлиенович (Lucija Tomljenovic) от Изследователско звено по невродинамика, Катедра по офталмология и науки за зрението, Университет на Британска Колумбия, Ванкувър, Канада.

 

Този доклад е бил представен на заседанията на научната конференция на Британското общество за екологична медицина през 2011 и е част от тези заседания, които понастоящем са достъпни онлайн тук: The Health Hazards of Disease Prevention (Рискове за здравето при превенция на заболявания) – научна конференция на Британското общество за екологична медицина, март 2011.

 

Има и други доклади, които може да откриете на този линк и които са превъзходни четива.

 

Авторът д-р Лучия Томлиенович пише:


“Тук аз представям документацията, която показва, че Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) е полагала продължителни усилия да укрива решаващи данни за тежки вредни реакции от ваксини и противопоказания на ваксини, както от родители, така и от практикуващи здравни специалисти, за да се постигнат оптимални проценти на ваксинации, които според комисията са считани за необходими за постигане на “стаден имунитет” – понятие, което във връзка с ваксинацията и противно на преобладаващите представи, не почива на солидно научно доказателство, както ще бъде обяснено."

 

В резултат на тази политика на ваксиниране, която е била насърчавана от Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) и Министерството на здравеопазването (DH) много деца са били ваксинирани без техните родители да бъдат осведомени за решаваща информация относно доказани рискове за сериозни вредни последици – информация, за която Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) е била абсолютно наясно.

 

Изглежда също така, че чрез укриването на тази информация Общата комисия по ваксинации и имунизации към Министерството на здравеопазването е пренебрегнала правото на хората за информирано съгласие относно ваксинирането. По този начин тази комисия е нарушила не само Международните принципи на медицинска етика (а именно Декларацията от Хелзинки (Helsinki Declaration) и Международния правилник за медицинска етика), а също и своя собствен Правилник за дейността (their own Code of Practice).”

 

Д-р Лучия Томлиенович продължава:


“Записите от заседанията на Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) също така показват, че някои от членовете на комисията са били тясно свързани с фармацевтични компании и че Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) често си е сътрудничила с производители на ваксини относно стратегии за прилагане на ваксините в по-голям мащаб. Не се е предвиждало някои от заседанията, при които подобни противоречиви въпроси са били обсъждани, да станат публично достояние, а записите биват публикувани по-късно по силата на Закона за свободен достъп до информация (FOI). Тези специални заседания са посочени в записите като “поверително-търговски” и разкриват ясна и смущаваща липса на прозрачност, като част от информацията е била премахната от текста (а именно, имената на участниците) преди публикуването на записа под рубриката Свободен достъп до информация (FOI) в уебсайта на Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) (напр. JCVI CSM/DH Joint Committee on Adverse Reactions Minutes 1986-1992) (Протоколи от заседания за вредни реакции от ваксини и имунизации за периода 1986-1992 на Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) и Комисията по безопасност на лекарствата (CSM) към Министерството на здравеопазването).” 

 

Накратко, записите от заседанията на Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) към Министерството на здравеопазвaнето (DH) за периода от 1983 до 2010 показват,че:

  1. В случаите, когато на базата на собствени разследвания Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) установява тревожни факти относно безопасността на конкретни ваксини, вместо да реагира адекватно чрез преразглеждане на съществуващи политики на ваксиниране, Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) или 
    а. не предприема никакво действие, или 
    б. изопачава или избирателно премахва неблагоприятни данни за безопасността от доклади за обществеността, или 
    в. полага огромни усилия да увери както обществото, така и властите в безопасността на съответните ваксини;
  2. Значително е ограничавала информацията за противопоказанията на ваксините с цел увеличаване на процентите на ваксинации, независимо от спорните и нерешени въпроси с безопасността;
  3. В много случаи е изисквала от производителите на ваксини да внесат определени поправки в листовките си, когато те са били в разрез с официалните препоръки за имунизации на Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI);
  4. С цел налагане политики на ваксиниране постоянно се е осланяла на проучвания със съмнителна методология, като не е допускала изследвания от независими органи,
  5. Упорито и категорично е омаловажавала тревожните факти относно безопасността на ваксините, докато е преувеличавала ползите от същите;
  6. Лансирала е и е доразвила план за въвеждане на нови ваксини със спорна ефикасност и безопасност в обичайния педиатричен календар, изхождайки от предположението,че в крайна сметка разрешителните ще бъдат издадени;
  7. Упорито е спъвала изследването на проблемите, свързани с безопасността на ваксините;
  8. Умишлено се е възползвала от доверието на родителите и липсата им на съответно познание за ваксините, за да наложи научно необоснована имунизационна програма, която би могла да подложи определени деца на риск от тежки неврологични увреждания в дългосрочен план;

Всички тези действия видимо нарушават Правилника за дейността на Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI) (JCVI’s own Code of Practice).

 

Тук може да прочетете доклада от 45 страници с всички доказателства в подкрепа на тези заключения - един изкючителен изследователски труд:

 

The vaccination policy and the Code of Practice of the Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI): are they at odds? (Политиката на ваксиниране и Правилникът за дейността на Общата комисия по ваксинации и имунизации (JCVI): в разрез ли са?)

 

Също така, не пропускайте да прочете още от заседанията на Научната конференция на Британското общество за екологична медицина (BSEM) от 2011г., които са публикувани онлайн тук:
The Health Hazards of Disease Prevention – BSEM Scientific Conference, March 2011. (Рискове за здравето при превенция на заболявания – научна конференция на Британското общество за екологична медицина, март 2011)


източник: ХомеоХелп




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: pin777
Категория: Други
Прочетен: 429030
Постинги: 235
Коментари: 469
Гласове: 1371
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930